Et varenummer kan have flere EAN koder

0
Hej e-conomic,

Vi anvender lagerstyringsmodulet, og begynder nu også at få et behov for at anvende jeres "kategorifunktion".

Som det er idag kan vi oprette een vare i systemet som vi så kan sælge "manuelt" og lægge betillinger på ud fra en kategorimatrix - som vist i systemet med f.eks. farve og størrelser.

Både os og vores kunder behandler lagerstyrring, bestilling, hele supplay chain management og rapportering en een unik enhed på salgsenhed. Det giver god mening at oprette en model/style i dette tilfælde som een vare, men det er super vigitgt at vi kan tildele hver variant et unikt nummer, gerne EAN, hvor vi også har mulighed for at indtaste minmumslager og minimumsbestilling på de orskellige varianter. eks. vis sølger en XXS ikke det samme som en Medium.

Overvejer I således om det er muligt at tildele flere EAN til een vare, f.eks. vaed at anvede jeres kategorifunktion, og her tildele hver variant under en vare en unik EAN, som også kan anvendes til lager rapporter, minimumsbestilling mv.?

 

De venligste hilsner

Casper
i Forslag » Andet af (280 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Casper,

Jeg kan godt se, at det ville være ret lækkert, at kunne have et specifikt EAN-nr. pr. kategori/variant af en vare man har. Når det er sagt, så vil jeg dog være ærlig og sige, at det ikke er noget vi kommer til at implementere for nærværende. Nogle vil sige, at lagerstyring bliver overset i forhold til udvikling, hvor sagen er, at vi pt. fokuserer på at udbedre de fejl der må være herom, fremfor at blive ved med at udvikle på området. Derudover vil der være andre forslag til systemet, som formentlig flere brugere vil få glæde af og som vi derfor prioriterer op.

Man skal dog aldrig sige aldrig, så stiger efterspørgslen på dette område eksplosivt, vil vi selvfølgelig tage dette til efterretning og genovervejelse. Dit forslag vil fortsat stå åben på den vis, at andre forumbrugere kan stemme det op, skulle de ønske denne funktion.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)