Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Eksport af data til lagerhotel

0
Vi har brug for at kunne eksportere ordredata til et lagerhotel.

Jeg synes det er virkelig underlig at man ikke som standard kan trække de data ud der som standard ligger i en ordreseddel eller en faktura.  De rapporteringsformater har I jo allerede liggende - ellers kunne e-conomic jo ikke generere en faktura ?
Det ville være en stor hjælp hvis disse rapporteringer også var  tilgængelige som CSV-filer.

Venlig hilsen, Klaus
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Tak for svar - selvom det er negativt

vi vælger nok at oprette en webshop som kan sende data både til lagerhotel og e-conomic.

Det er jo ikke for at bruge 9.000 kr. det første år på en extension, at vi har valgt e-conomic, derfor er den ellers helt sikkert udmærkede applikation som de har udviklet i Ålborg ikke særlig attraktiv for os.

Venlig hilsen, Klaus

2 Svar

Hej Klaus

Vi har en app, der integreret i e-conomic kan sende ordre til lagerhotel samt modtage retursvar om antal plukke i forhold til det ordrede.

Du kan også med app´en modtage varer og tilgangsregistrerer dem til dig lagerhotel.

Vi har lavet en video af, hvordan app´en fungerer, den finder du på følgende link:

http://itnvision.dk/ordreregistrering

I højre kolonne er der en video, der hedder "sales app pc" i slutningen af denne video sendes ordren til eksternt lagerhotel i dette tilfælde er det TrandCare men vi har lavet løsningen til andre også.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telelfon 7025 7600 eller send en mail til os på salg@itnvsision.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Klaus

Mange tak for dit indlæg :)
Jeg kan sagtens se, at dette ville gøre arbejdsprocessen nemmere i forhold til når du skal eksportere til et lagerhotel.
Dette er en af de funktioner e-conomic ikke har og det vil ikke være en mulighed der kommer i i e-conomic.

Som Per skriver, vil du derfor skulle have en ekstern integration for at udføre denne handling. Denne integration/app kan intvision klare.

Jeg håber det kan hjælpe dig videre, så du kan få eksporteret data til dit lager hotal :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)