Hvor lægger mine lagerflytningsbilag sig henne?

0
Når jeg har lavet en lagerflyt-linje og bogført flytningen, hvor kan jeg så efterfølgende finde bilaget henne?
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
lukket af
Synes i bør prioritere dette noget højere end i gør. Der er løbende behov for at kunne gå tilbage for at tracke flytninger mellem de enkelte lokationer.....

1 Svar

Hej :)

Tak for dit indlæg.

 

Dine bilag på dine lagerflyt, kan du ikke finde i systemet, efter du har lukket pop up vinduet (som viser bilaget og hvilket lagerflyt du har lavet). Den tekniske begrundelse for dette er, at der ikke sker nogen finansmæssig påvirkning, hvorfor du ikke efterfølgende vil kunne finde dette flyt efter dokumentet (pop up vinduet) er lukket ned.

 

Vi har det oppe og vende som et eventuelt forbedringsforslag, men sådan som tingene ser ud pt, vil det ikke være noget der kommer i nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (6.9k points)
Det er jo ikke rigtigt.

Lagerreguleringsbilagene har som standard et højt bilagsnummer, så hvis du laver en bilagssøgning på f.eks. bilag nr. 6.000.000 og opefter, vil du få en oversigt, hvor du kan pege på luppen,og så er bilaget der.
Jo men lige præcis et lagerflyt, er jo et flyt fra en lokation til en anden, dette har ingen finansmæssig påvirkning, hvorfor bilagsnummer ikke er en løsning her fra e-conomic pt.
Nu må Jeres uvidenhed om eget produkt og kundebehov høre op. En lagerflytning er IKKE en flytning af en vare til en anden, men en flytning af en vare fra en lokation til en anden lokation. Og det er i virksomhedsmæssig relation noget helt andet og har stor betydning ved plukning af varer, lageroptællinger m.m. På bundlinjen har det ingen betydning, men det er jo problemet uvedkommende.