Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapporter/lister

0
Hej

Kan det passe at jeg ikke kan trække kundelister fordelt på mine medarbejdere?

Vi er et salgsbureau, med en del provisionslønnede sælgere, og det ville være rart hvis jeg kunne trække en liste fra e-conomic fra feks januar, med alle kunder der har betalt for medarbejder 9571.

Er det bare mig der ikke kan finde det?

-Kaya
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kaya,

Hvis du har en fast "Vores ref." medarbejder sat på alle dine kunder, kan du trække en liste ud i Excel sådan her:

Gå til det orange tandhjul >> Alle indstillinger >> menupunktet Eksportér data >> vælg Download kartoteker enkeltvis >> tryk Send data >> vælg filen kunde.csv :)

Håber det kan hjælpe dig videre, ellers så lad mig endelig vide det :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)
Hej igen

Den med eksporter havde jeg ikke set før, men det er jo kun liste over kunderne, ikke hvad de har betalt og hvornår? Er dette ikke en mulighed?

Hvis jeg trækker en omsætningsliste på medarbejder og kundegruppe for januar, får jeg et tal, men det tal ændrer sig, hvis en kunde med faktura i januar indbetaler i februar.

Jeg skal helst bruge en liste der ikke ændre sig efter den dato den den er trukket ud. Det lyder lidt som volapyk, men håber det kan forstås.
Hej igen,

Hvis du bruger omsætningsstatistikken, kan du sætte flueben i "medtag kun betalte" og rapporten vil da kun vise de udlignede fakturaer. Den kigger som sådan ikke på indbetalinger. Kun på fakturaer - og om disse er udlignede eller ej. Så du kan kun gå ud fra dette og ikke tage højde for de ændringer der sker, hvis en faktura indbetales i en senere måned. Da må du nødvendigvis lave en årsopfølgning og tjekke at alle sælgere har modtaget de korrekte salærer/provisioner.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen