forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overblik over projektposteringer til fakturering

+1
Vi fakturerer løbende tidsregistreringer på forskellige kunder via Projekt-modulet.

Det kunne være smart hvis man kunne få en samlet oversigt over de projektposteringer, der IKKE er udlignet og IKKE er faktureret i en given periode. Så havde man dels et grundlag for hvad der skulle faktureres og efter faktureringen havde man en mulighed for at sikre at alt var sendt til fakturering (fordi at listen efter fakturering jo gerne skulle være tom).

 

/Niels
spurgt 10 Mar, 2014 i Spørgsmål » Projektstyring af nielsf (250 points)
gen-kategoriseret 17 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Niels :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Dette er skam allerede en mulighed, du kan gøre det på to forskellige måder:

1. Den nemme måde at se dette på er, hvis du går ind i din salg fane, og så ud fra dine kunder klikker på projektoversigt under andre muligheder, vil du kunne se, at dine projekter enten er farvet med grå skravering eller helt uden. Dem der er skraveret med grå, vil være de projekter der ligger med ikke udlignede tidsregistreringer / omkostninger.

2. Du kan gå i rapportfanen -> trække den rapport der hedder projektkort og så sætte flueben i "vis ikke fakturerede omkostninger", herefter vil du så få en liste, med alle de timer og omkostninger som ikke er overført til en faktura.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Mar, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”