Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overblik over projektposteringer til fakturering

+1
Vi fakturerer løbende tidsregistreringer på forskellige kunder via Projekt-modulet.

Det kunne være smart hvis man kunne få en samlet oversigt over de projektposteringer, der IKKE er udlignet og IKKE er faktureret i en given periode. Så havde man dels et grundlag for hvad der skulle faktureres og efter faktureringen havde man en mulighed for at sikre at alt var sendt til fakturering (fordi at listen efter fakturering jo gerne skulle være tom).

 

/Niels
i Spørgsmål » Projektstyring af (280 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Niels :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Dette er skam allerede en mulighed, du kan gøre det på to forskellige måder:

1. Den nemme måde at se dette på er, hvis du går ind i din salg fane, og så ud fra dine kunder klikker på projektoversigt under andre muligheder, vil du kunne se, at dine projekter enten er farvet med grå skravering eller helt uden. Dem der er skraveret med grå, vil være de projekter der ligger med ikke udlignede tidsregistreringer / omkostninger.

2. Du kan gå i rapportfanen -> trække den rapport der hedder projektkort og så sætte flueben i "vis ikke fakturerede omkostninger", herefter vil du så få en liste, med alle de timer og omkostninger som ikke er overført til en faktura.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (6.9k points)