Rapport og projekter afgrænset på afslutningsdato

0
Hej,

Jeg savner meget en rapport, der udskrive mine projekter hvor jeg kan afgrænse på afslutningsdatoen. Altså hvad har DG være på de projekter jeg har afsluttet i januar.

Datoafgrænsningen i rapporterne går, såvidt jeg kan se, på posterne - så jeg er i princippet nødt til at tage alle poster med tilbage i tiden, da jeg jo ikke ved hvornår den første postering er lavet på mine projekter. Er jeg den eneste der har dette ønske/behov ? Eller har jeg overset hvordan jeg kan lave denne rapport ? (altså bortset fra at gå til "Afsluttede projekter" og trykke "Vis i Excel" og lave formler/sorteringer der giver informationen).

/Jesper P.
i Forslag » Projektstyring af
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja altså hvis du skal lave en rapport, hvor du skal se, hvad du har haft af samlet DB, på alle de projekter afsluttet på en given dato, kræver det noget manuelt arbejde, og som du selv beskriver vil din metode være den klart nemmeste og hurtigste måde at få udspecificeret disse tal.

 

Når du laver rapporter i e-conomic vil den nemlig altid tage det der ligger inde for det interval du søger på. En sådan rapport du omtaler vil vi ikke implementere i e-conomic, da det som du selv beskriver kan løses på "excel metoden". Og fordi vores rapporter tager udgangspunkt i hvad der har været af transaktioner inden for datoerne du søger på.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)