forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rapport og projekter afgrænset på afslutningsdato

0
Hej,

Jeg savner meget en rapport, der udskrive mine projekter hvor jeg kan afgrænse på afslutningsdatoen. Altså hvad har DG være på de projekter jeg har afsluttet i januar.

Datoafgrænsningen i rapporterne går, såvidt jeg kan se, på posterne - så jeg er i princippet nødt til at tage alle poster med tilbage i tiden, da jeg jo ikke ved hvornår den første postering er lavet på mine projekter. Er jeg den eneste der har dette ønske/behov ? Eller har jeg overset hvordan jeg kan lave denne rapport ? (altså bortset fra at gå til "Afsluttede projekter" og trykke "Vis i Excel" og lave formler/sorteringer der giver informationen).

/Jesper P.
spurgt 7 Mar, 2014 i Forslag » Projektstyring af anonymt
status opdateret 18 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Jesper :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja altså hvis du skal lave en rapport, hvor du skal se, hvad du har haft af samlet DB, på alle de projekter afsluttet på en given dato, kræver det noget manuelt arbejde, og som du selv beskriver vil din metode være den klart nemmeste og hurtigste måde at få udspecificeret disse tal.

 

Når du laver rapporter i e-conomic vil den nemlig altid tage det der ligger inde for det interval du søger på. En sådan rapport du omtaler vil vi ikke implementere i e-conomic, da det som du selv beskriver kan løses på "excel metoden". Og fordi vores rapporter tager udgangspunkt i hvad der har været af transaktioner inden for datoerne du søger på.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Mar, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”