Ændre Varegruppe fo allerede oprettede varer

0
Jeg mener det må være en Bug at man ikke kan ændre varegruppe for en vare efter den er oprettet og har været brugt. For vores vedkommende benytter vi diverse varegrupper for vare der ikke indgår I vores normale sortiment. Men viser det sig senere at de nu skal indgå I sortimentet vil vi naturligvis oprette en varegruppe og tilknytte varen denne varegruppe. Det sker også at en vare kan være oprettet under en forkert varegruppe. Af disse årsager men også af mange andre er det nødvendigt at kunne ændre en varegruppe for allerede oprettede varer.

I E-conomic kan man ændre et varenummer på en allerede og brugt vare. Man kan også ændre varetekst. Men IKKE den tilknyttede varegruppe. Jeg kan simpelthen ikke se en fornuftig grund til dette udover at det må være en Bug.
i Spørgsmål » Andet af (930 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej :)

Mange tak for dit indlæg.
Det er korrekt, at du ikke kan ændre dine varegrupper på vare, hvor der allerede er bogført på. Det er derfor ikke en bug i systemet.
Årsagen til at du ikke har denne mulighed er, at det skabte en masse problemer i forhold til ændringer mellem varegrupper med og unden lagertræk . Vi valgte derfor, at forebygge det, ved at lukke for mulighed med ændring af varegrupper.

Når dette er sagt, så vil det dog alligevel være muligt at få åbnet op i en begrænset periode, for at få tilrettet dine varegrupper. Du skal dog være opmærksom på, at skulle der opstå fejl i forbindelse med åbningen, så ydes der ikke support til rettelser af dette.

Ønsker du denne mulighed, må du meget gerne kontakte telefonsupporten på 88204840, så vil der blive åbnet op for muligheden, så du kan få lavet dine rettelser.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)