Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Skrift type

0
Jeg har frygtelig svært ved at se forskel på 5 og 6 tallerne, i kunde kardoteket. Kan man ikke rette til en anden type, da jeg er nød til at tage en kopi og åbne den i en mail, for at kunne læse et telefon nummer.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jac-gear

Tak for dit indlæg :)
Kan godt se, at det kan være svært at se forskel på de to tal, de minder meget om hinanden.

Desværre er det ikke muligt, at ændre på typen af skrift i e-conomic, da det er fastlagt på designet.

Det du kan gøre for at få skriften størrer er at trykke på Ctrl+ samtidigt, så gør du størrelsen i hele aftalen større og dermed kan det også være lettere for dig at se numrene og adskille 5 og 6 fra hinanden.

Jeg håber ovenstående hjælper dig, så du bedre kan se forskellen og læse telefonnumre :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)