Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Massefakturering

0
Jeg savner lidt funktionen fra mit tidligere økonomisystem, hvor jeg kunne massefakturere en en stribe debitorer i en arbejdsgang - hvis varen var ens.

 

Et eksempel.

1 stk kursusgebyr for deltagelse i kursus.

Der er 10 debitorer der har deltaget i kurset. Disse 10 debitorer udvælges, og vælg fakturer. Herefter genereres de 10 fakturaer i en arbejdsgang
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Benny

Tak for dit indlæg :)
Jeg er glad for du henvender dig til os, vi har nemlig i e-conomic et modul, der gør at du kan massefakturere og ikke skal tænke på at skulle ind og oprette eller kopiere tidligere fakturaer fra gang til gang. Det gør det meget hurtigere, når du skal sidde og fakturere.

Modulet jeg vil anbefale hedder abonnement. Dette giver dig mulighed for at oprette abonnementer og tilknytte dine kunder til de forskellige abonnementer alt afhængig af, hvad der faktureres til kunden, hvilken periode det skal være.
Dette modul vil derfor gå ind og hjælpe dig, så din arbejdsgang bliver forbedret i forhold til din massefakturering.

Jeg håber dette kan hjælpe dig - har du spørgsmål til modulet er du altid velkommen til ringe herind på 88204840, sende en mail til info@e-conomic.dk eller fange os på chatten :)  


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)