Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fælles mail

0
Hej e-conomic,

Er der en funktion et sted i e-conomic som gør, at man kan sende en fælles mail ud til sine kunder og leverandører, hvis man ønsker det?

Vi står f. eks. lige nu i en møgkedelig situation, hvor vi har opdaget, at vores mailsystem har været nede i nogle dage, som har gjort, at man ikke har kunne sende mails til os uden de går tabt eller der kommer en fejlbesked, hvilket er yderst uheldigt, da megen kommunikation med kunder, leverandører, tilbud, accepter af tilbud m.v. løber den vej igennem.

Der vil derfor være yderst hjælpsomt for os, hvis vi kunne sende en "krise-mail" ud til alle på én gang, hvor der står nogle anvisninger omkring problemet og at de skal sende mails til en anden adresse midlertidigt. Det er jo ubærligt at skulle sidde og sende manuelt til hver enkelt kunde og leverandør. Derfor er en fællesmail en livsredder i dette tilfælde!

Jeg kan desværre ikke finde sådan en funktion. Det tætteste jeg kan komme er ved bogføring, hvor man kan sende faktura/tilbud ud til flere på én gang, men det kræver stadig man taster mails ind manuelt, hvilket er ligegyldigt så - og i øvrigt skal der også sendes en faktura eller et tilbud med.

Jeg tænker muligheden for sådan en funktion er tilstede, da I jo ligger inde med alle mails på kunder og leverandører (hvis man har udfyldt det i deres profil selvfølgelig), så det ville være nemt at komme ud med en meddelelse på den måde.

Mvh. Lasse
lukket
i Spørgsmål » Andet af (520 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Lasse

Mange tak for dit indlæg :)
Øv for en kedelig situation, at sidde i. Det er bare så uheldigt, når man ikke kan få sendt mails ud til sine kunder så de er informeret omkring situationen, man kan godt føle man bliver handlingslammet i sin arbejdsprocess. 

Det er korrekt, at du i e-conomic kun har mulighed for at sende fakturaer/tilbud/ordrer ud af systemet. Der er derfor ikke en direkte mailfunktion i systemet.

Da der i e-conomic ikke er denne mulighed, har vi sørget for at finde en integrationspartner, hvor det vil være muligt at udsende mails fra systemet. Vi samarbejder både med MailPlatform og MailChimp. Ved at have en af disse to Apps, vil det være muligt at udsende information til sine kunder, som f.eks. et nyhedsbrev. 

En anden løsning på udfordringen kan være at du eksportere alle dine kunder til et Excel ark. Herinde vil du så kunne kopiere alle dine mailadresser over i en mail og sende information ud via. den midlertidige mail, du benytter.

Jeg håber dette kan bringe dig videre her og nu, så du kan få sendt information ud til dine kunder. :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
valgt som bedste svar af
Hej Camilla,

Mange tak for dine ganske brugbare foreslag.

Det havde været rart med en integreret løsning i e-conomic, men når nu der er så gode alternativer som er tilfældet, så er det bestemt til at leve med.

Jeg har givet mig i kast med MailChimp og fået det til at spille. Der er nu sendt en mail ud til alle kunder vedrørende problemerne. Det eneste minus ved løsningen er, at det kun er kunder og ikke også leverandører man kan overføre og derved sende mails til. Kunderne er dog klart det vigtigste, så det er til at leve med :-)

Jeg takker i hvert fald for dit svar. Jeg har oprettet MailChimp som et faneblad i e-conomic. Det er et godt værktøj at have til nødstilfælde som disse!

Jeg har i hvert fald mere ro i sindet nu.
 

God weekend.

Mvh. Lasse