forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Intern godkender af kladder inden bogføring

0
Hej,

Er det ikke muligt, at tildele en bruger rettighed til at oprette kladdeposteringer uden at kunne bogføre endeligt og så give en anden bruger rettighed til at bogføre?

Jeg vil gerne have en intern kontrolfunktion, men når jeg vælger "Godkendelse inden bogføring", så er det en administrator, der skal godkende - ex. revisor og det er jeg jo ikke selv.

Kan det løses på en anden måde?

Mvh Tina
spurgt 3 Mar, 2014 i Spørgsmål » Andet af Tina S.T. (510 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Tina

Som du selv nævner så er Godkendelses-funktionen en revisorfunktion - denne kan man ikke bruge som "Alm." bruger.

Du vil kunne se i loggen (Alle indstillinger --> Log) hvis en bruger har bogført en kassekladde, så på den måde har i en smule kontrol omend det er efter kladden er bogført - men der er i hvert fald styr på hvilke posteringer det måtte dreje sig om, hvis det skulle ske at en bruger skulle komme til at bogfører en kladde de ikke skulle.

Ellers skal du som superbruger ind og slå godkendelse til i kassekladden så der ikke kan bogføres noget - og når du så har kontrolleret posteringerne så går du ind og slår godkendelse fra og bogfører.

Du kan endda bruge hurtig links til at få hurtigere adgang til godkendelsen af kassekladderne. Dette kan du gøre ved at gå ind under Alle indstillinger --> Abonnement --> Brugere --> Hurtige links.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Mar, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej Philip

Tak for et godt svar - det lyder smart med de "Hurtige links" til at løse det med, men jeg finder ikke muligheden i vores aftale - kan det være fordi, vi er på det gamle design endnu?

(Vi kan først overgå til det nye design, når lagermodulet er 100% klar)

Tina
aah ja, det må du undskylde - jeg skulle selvfølgelig have gjort klar at det er i det nye e-conomic at hurtige links er en mulighed.

Funktionalitetsmæssigt er det på plads så det kan det samme som det "gamle" kan, men jeg fornemmer i har haft kigget lidt på det, og ikke fundet det tilstrækkeligt endnu - og det er selvfølgelig også fair nok, lige omkring lagermodulet og projektstyring er det ikke helt tilpasset endnu nemlig.

Men så meget desto mere at glæde sig til i det nye :)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”