Intern godkender af kladder inden bogføring

0
Hej,

Er det ikke muligt, at tildele en bruger rettighed til at oprette kladdeposteringer uden at kunne bogføre endeligt og så give en anden bruger rettighed til at bogføre?

Jeg vil gerne have en intern kontrolfunktion, men når jeg vælger "Godkendelse inden bogføring", så er det en administrator, der skal godkende - ex. revisor og det er jeg jo ikke selv.

Kan det løses på en anden måde?

Mvh Tina
i Spørgsmål » Andet af (510 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina

Som du selv nævner så er Godkendelses-funktionen en revisorfunktion - denne kan man ikke bruge som "Alm." bruger.

Du vil kunne se i loggen (Alle indstillinger --> Log) hvis en bruger har bogført en kassekladde, så på den måde har i en smule kontrol omend det er efter kladden er bogført - men der er i hvert fald styr på hvilke posteringer det måtte dreje sig om, hvis det skulle ske at en bruger skulle komme til at bogfører en kladde de ikke skulle.

Ellers skal du som superbruger ind og slå godkendelse til i kassekladden så der ikke kan bogføres noget - og når du så har kontrolleret posteringerne så går du ind og slår godkendelse fra og bogfører.

Du kan endda bruge hurtig links til at få hurtigere adgang til godkendelsen af kassekladderne. Dette kan du gøre ved at gå ind under Alle indstillinger --> Abonnement --> Brugere --> Hurtige links.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)
Hej Philip

Tak for et godt svar - det lyder smart med de "Hurtige links" til at løse det med, men jeg finder ikke muligheden i vores aftale - kan det være fordi, vi er på det gamle design endnu?

(Vi kan først overgå til det nye design, når lagermodulet er 100% klar)

Tina
aah ja, det må du undskylde - jeg skulle selvfølgelig have gjort klar at det er i det nye e-conomic at hurtige links er en mulighed.

Funktionalitetsmæssigt er det på plads så det kan det samme som det "gamle" kan, men jeg fornemmer i har haft kigget lidt på det, og ikke fundet det tilstrækkeligt endnu - og det er selvfølgelig også fair nok, lige omkring lagermodulet og projektstyring er det ikke helt tilpasset endnu nemlig.

Men så meget desto mere at glæde sig til i det nye :)