Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsdato i fakturalinie

+1
Vi har ændret vores faktura layout således at vi har en overskrift på fakturaen med leveringsdato.

Desværre er det ikke muligt at bruge den kolonne da den kun kan bruges via lager modulet.

Det har vi ikke noget at bruge til da vi er et fragt- og vognmandsfirma og dermed ikke har noget lager og "kun" sælger ydelser.

Så vores ønske er mulighed for at skrive dato i kolonnen i standardopsætningen på fakturaen.

Venlig hilsen

Inga
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Inga

Tak for dit indlæg :)
Når der ikke anvendes lagerstyring vil leveringsdatoen blive anført generelt for hele fakturaen, som en overskrift, som du selv pointerer.
Kolonnen for leveringsdato vil derfor kun være til gængelig ved brug af lagerstyring og kan ikke udfyldes, som ønsket på linje niveau.
Ønsker du alligevel, at det skal angives en dato pr. vare, vil du kunne oprette en nye fakturalinje til formålet, hvor du her kun udfylder varenavnet med leveringsdatoen, så vil denne blive angivet lige neden under.

Jeg håber du kan komme videre med ovenstående løsning, så du får levereingsdatoen på din faktura. :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Camilla

Tak for dit svar.

Den løsning du foreslår er ikke det vi ønsker!
Vi vil gerne fastholde vores ønske om at vi kan få lev.datoen i den kolonne som I har hjulpet os med at indsætte på fakturaen.



Vh Inga

Forslag af (190 points)