forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

synlig email ved oprettelse af faktura

0
Jeg ville ønske mig at kundens e-mail adresse kunne ses sammen med alle de andre kundeoplysninger der fremkommer når man opretter en faktura.

Dette for ikke at skulle gå ind i kunde-oplysninger hver gang jeg skal lave en ny faktura , hvor jeg er usikker på om jeg allerede har kundens e-mail !

Det ville ikke betyde noget for mig om e-mail adressen også kan ses på selve faktura , f.eks. 20 mm under selve post-adressen
spurgt 20 Feb, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Thomas Børgesen (120 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Thomas :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Vi vil ikke implementere, at mailadressen kan ses på din igangværende faktura, dette skyldes at hvis man også har kontaktpersoner der også skal have en mail, vil der pludselig være rigtigt mange mail's oplister herinde, hvilket vil skabe et misvisende billede.

Du kan du blot klikke på "bogfør og send faktura" og så vil du med det samme kunne se de mail-adresser som fakturaen skal sendes til. Hvis der ikke er nogen mail på kunden, vil den så automatisk sætte bogføringsmarkøren på "send ikke", ellers hvis der er en mail på kunden sætter den automatisk til "send via mail" og så vil din kundes mail stå under modtagere.

Hvis du gerne vil have dette stående på selve fakturaen også, så skal du ind i dit design og layout, og på fakturaen indsætte dette dynamiske felt [KundeEmail] , du kan se mere omkring design og layout her.


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Feb, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”