Indlæs leverandør-faktura

+2
Mangler en funktion hvor man kan indlæse en leverandørordre.
Vi har typisk 100-250 varelinier på en leverandørfaktura, og sidde og indtaset dem manuelt håbløst spild af tid.
en import-funktion hvor man kan indlæse: varenummer, antal, købspris evt lokation, ville kunne spare en for enorme mængder tid.

 

Mvh

Morten
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Morten :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg giver dig ret i, at det er træls at sidde og taste alle disse varelinjer. Vi vil ikke udvikle en funktion hvorpå man kan importere sine varelinjer, dette skyldes at størstedelen af vores kunder modtager deres leverandørfakturaer som normale pdf fakturaer og at det vil kræve mange ressourcer at udvikle en sådan funktion. Såfremt man modtager sine leverandørfakturaer som Kodelinjer har vi nogle samarbejdspartnere der kan håndtere disse EAN fakturaer.

 

Du kan se mere angående disse app's her.

 

Såfremt det ikke er dette du bruger kan man, kopiere sine tidligere leverandørfakturaer via arkivet, hvorved at disse altså vil være identiske, og man vil så bagefter kunne rette i sine linjer, således de ligner den leverandørfaktura som man er igang med at oprette. Dette vil være den eneste løsning via e-conomic, og en import af linjer vil derfor ikke blive implementeret.

 

 


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Kunne man forestille sig at I implementerede UBL?

Mvh Maria
Hej Maria :)

Hvad mener du med UBL?
Hej Morten,

Jeg ved godt dit indlæg er mere end 1 år gammelt – men såfremt du ikke har fundet en løsning – så kan vi tilbyde en app til e-conomic, hvor ordre og leverandørfaktura kan indlæses til e-conomic.

Samtidig kan vores app også håndtere udlæsning af kundefaktura til forskellige formater – herunder EDIFACT.

Hvis du har interesse i at høre mere så kontakt mig enten telefonisk på 31466800 eller send mig en mail på jeto@hubbroker.com.

//Jens Toke
Forslag af (340 points)