Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søgemuligheder i debtorgruppen

0
Hej folkens

Jeg har valgt kun at oprette B2B kunder i mit system, for ikke at få overfyldt mit system med info.
Jeg syntes nemlig at jeres søgesystem ikke hjælper mig til at finde mine kunder, så nemt som jeg kunne ønske.

Men måske kan jeg gøre det nemmere??

Scenarie:
En kunde skriver til mig, og beder om et tilbud.
Jeg kender hans navn, men hans emailadresse eller indhold afslører ikke hans firmanavn, og da jeg typisk handler med mine forskellige kunder med mange måneders interval - kan jeg heller ikke lige huske det.

Jeg er så nødt til at tjekke samtlige debitorer detaljeret og møjsommeligt.
Jeg ved at kunden står som kontaktperson i firmaet, og jeg ved at jeg har skrevet hans navn ind i referensen, i tidligere fakturaer, men det er pinligt og tidskrævende at spørgs ham.

Hvordan kan det være at søgeparametrene er så dårlige i systemet?
Hvorfor kan jeg ikke taste hans navn i søgefeltet, og få forslag?
...det burde være enkelt?

Har I et godt fif til hvordan jeg løser det problem?

Takker :-)
i Spørgsmål » Andet af (560 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lars

Tak for dit indlæg :)
Jeg vil give dig ret i, at søge funktionen i e-conomic ikke hjælper meget, har man ikke lige kundens firmanavn ved hånden.

Det er et stort ønske herinde i vores forum at søgefunktionen bliver udvidet, så det er klart noget der ligger til overvejelse hos os. Der er oprettet dette indlæg, hvor du kan følge processen og se andres kommentare til emnet. :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)