Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere om en licens til e-conomic?

0
Jeg åbnede i 2013 et enkeltmandsfirma, hvor jeg arbejder med rekruttering, kompetenceudvikling og ledelses/organisationsudvikling. Jeg havde i 2013 ikke specielt mange posteringer (under 100 stk)  og vil høre om jeg evt. vil kunne dele et small e-comonic program med en eller flere andre selvstændige, der lige som mig heller ikke har så mange posteringer? Og så splejse om regningen.

Hvis og når vi tilsammen kommer over de fx. 2000 posteringer pr. år (som er muligt i et small program) skal vi selvfølgelig kunne splittes igen og fortsætte med hvert vores program.

På forhånd tak fra en selvstændig som overvejer at bruge e-comonic
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lene :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Det er ikke noget vi kan herinde fra, dette køre på en sådan måde, at vi fakturere en aftale til en kunde. Det andet vil ikke teknisk kunne fungere. Jeg skal dog bede dig enten ringe til vores support på 88 20 48 40, eller sende os en mail på info@e-conomic.dk og så kan vi se, om vi kan gøre noget for dig og dit firma:)

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (6.9k points)