Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




skærmopløsning i IE

0
Jeg har en skærmopløsning 1366*768 men når jeg åbner e-conomic i IE får jeg at info-rude der fortæller mig at min skærmopløsning er 1188*668 og at i anbefaler mig at ændre skærmopløsning til 1280*768 ??

jeg har prøvet at bruge crome og der får jeg ikke info-ruden og der er det nye e-conomic lidt  bedre at bruge pga andre ? skærmopløsning?

MVH

Solveig
i Forslag » Andet af (630 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Solveig

Tak for dit indlæg :)
Jeg syntes det lyder meget mystisk og den burde ikke komme op med denne popop, når du har en højre skærmopløsning end den anbefalede og når den heller ikke dukker op i chrome.

Jeg vil derfor undersøge sagen nærmere og vende tilbage, når jeg har nyt i sagen.
Mange tak for din henveldelse og vil følge op på sagen i dette forum indlæg :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)