forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betalingsdato og feltrækkefølge

0
  1. Når man har valgt leverandør og efterfølgende ændrer fakturadato, ændres betalingsdato ikke automatisk - det skete i den foregående version.
  2. Feltet "Besked" kommer først frem når man vælger at oprette bilag. Dette betyder at man ikke kan flytte dette felt - den funktion savner jeg
  3. Jeg kopierer det indtastede fakturanummer som besked med "F: " foran - det ville være rart hvis man med et flueben kan automatisere dette - f.ex. vælge hvilket felt man vil kopiere over og hvilken tegn man evt. vil have stillet foran (og måske efter).

mvh jm

spurgt 17 Feb, 2014 i Forslag » Andet af jm-teknik (480 points)
status opdateret 24 Feb, 2014 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej jm,

1. Jeg forstår ikke, at forfaldsdatoen ikke ændres hos dig - den ændres fint hos mig, når jeg ændrer fakturadatoen. Det kan være cookies og midlertidige filer der driller - evt. prøv at slet disse. Hvis det ikke hjælper, må du meget gerne fange mig direkte på mail: info@e-conomic.dk att: Heidi og så må vi se nærmere på det sammen :)

2. Du kan godt flytte feltet "Besked". Det kan godt være lidt forvirrende, men det er nemlig feltet "Betalings-ID" som hedder Besked, når man vælger betalingstypen Bankoverførsel. Grunden til, at det hedder "Betalings-ID" og ikke "Besked" er fordi det fx hedder "OCR-linje" hvis man vælger betalingstype +71. Altså - feltet Besked redigeres i feltrækkefølgen ved at redigere feltet "Betalings-ID".

3. Jeg kan godt se hvordan dette ville give mening for dig. Jeg må dog sige, at vi er ude i et hjørne af programmet, som påvirker meget få af vores kunder og derfor er det ikke noget vi vælger at vil anvende ressourcer på at udvikle på. Skulle mange kunder ønske dette, vil vi dog tage det op til overvejelse igen. For nu bliver det dog et nej.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Feb, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”