Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudskrifter vises nedenfra

0
Hej

Hver gang man åbner et kontoudskrift vises det med ældste postering øverst og nyeste nederst. For så vidt OK, men....

Problemet er at markører står på første postering, hvorfor man hver gang er nød til at scrolle ned til mere aktuelle poster.

Hvis man har regnskaber med mange posteringer, samt flere år tilbage er det virkelig besværligt, og tager lang tid at komme til det aktuelle bilag.

Hvis man så trykker (der hvor man kan) på at nyeste skal stå øverst, så passer saldoen ikke.

Kunne man ikke enten vende udskrifterne, eller gøre således at markøren stør ved nyeste post ?
i Forslag » Andet af (340 points)
status opdateret af

2 Svar

Hvis du mener kontokort, så kan du blot klikke på Datoen i overskriftsbjælken, så skiftes der automatisk mellem ældste og nyeste. I flere skærmbilleder kan du bruge den samme metode til at sortere i nr.orden, navn, posteringer m.m.
Forslag af (26.5k points)
opdateret af
Ja , men så passer saldoen ikke !!
Hej Tina :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja det korrekt som Erik skriver at man kan få posteringerne op i toppen ved at sortere på dette, men ja saldoen vil fortsat stå vist opfra og så ned, med de beløb der er ført på kontoen. Dette er en beslutning der er lavet herinde fra, at saldoen ikke vil følge med men ligge fast hvor den starter med beløbet i toppen og så summere nedad.

 

Du kan dog, tage et kontokort istedet via rapport, hvor du så sørger på en given periode, for at undgå at posteringer tilbage i tid ikke vil blive vist. Herinde vil summeringen være det samme, hvor den starter oppefra og ned, og hvor den tager udgangspunkt i din primo også, disse rapporter bruges til afstemningerne.

 

Vi holder fast i tankegangen om, at saldoen skal gå oppefra og så ned, med de givende beløb der forekommer på kontoen. Saldoen vil jo forekomme meget mystisk, hvis man så fx sortere på teksten. Det vil derfor ikke blive implementeret således at saldoen kommer frem i toppen hvis dato vendes.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)
Hej Frederik

Det er helt fint med mig at kontoudskriftet vender som det gør, men det der var interresant var om man når man kommer "ind" på udskriftet, ikke står øverst men nederst i udskriftet. Altså ud for den nyeste postering.

Alternativt at i lavede en funktion der gjorde at man hurtigt hoppede ned til nyeste posering.

Både det at finde posten via udskrifter samt som nu at skulle rulle ned i bunden på en f.eks. 8 år gammel konto med måske 500 posteringer om året, er begge 2 tidskrævende løsninger. Burde ikke være nødvendigt.
Hej Tina :)

 

Jeg kan godt følge din tankegang, det vil dog ikke være noget vi vil udvikle på, grundet man vil kunne se de nyeste posteringer ved at sortere på datoen. Og ja saldoen vil stadig sammentælle fra toppen og så nedad. Funktionen med at klikke på datoen vil derfor i dette tilfælde være den omtalte funktion hvor man hurtigt kan få vist de nyeste poster på kontoen.

 

Er det grundet at der også skal ske afstemninger på denne konto, har du enten mulighed for dette via bankafstemningen der er udviklet til dette, eller at tage et kontoudtog via rapport fanen. For man kan sige de pop up vinduer hvor du kan se transaktionerne, er skabt til du kan få et hurtigt overblik over hvilke posteringer og hvilke beløb der ligger på en given konto samt datoen for deres bogføring, og ikke til afstemningsmæssigt brug, hvorfor et kontoudtog vil være løsningen for at få saldoen med.