reset regnskab

0
Jeg har prøvet en 14 dages version og overvejer at bruge det fast. Mit problem er under mit 14 dages prøve, at jeg har lavet og bogført fakturarer og andet. Kan dette resettes uden at skulle oprette ny bruger(har brugt tid på at tilrettelægge hele programmet)?

Det hjælper ikke at koble det op med mit firma, når der så står at jeg har faktureret for 10.000 kr der ikke findes?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Benjamin

Tak for dit indlæg.
Når du har taget en aftale og begyndt at fakturerer og evt. bogført i den, så vil det ikke være muligt at nustille denne, uden at du manuelt skal ind og tilbageføre dine fakturaer og posteringer. 
Du vil derfor hen og skulle tage en ny aftale, hvis den skal nulstilles, som du selv nævner. Det du så kan gøre er, at eksportere de data du skal bruge fra dine nuværende aftale og importere de data du skal bibeholde ind i den nye aftale.
Jeg vil give dig ret i, at det ikke giver det korrekte billede er der for meget faktureret, derfor vil jeg anbefale dig, at du gør ovenstående.

Hvis du har yderligere spørgsmål i forbindelse med eksporten og importen, så må du meget gerne skrive en mail til info@e-conomic.dk eller ringe herind på 88204840 :)


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)