Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Modkonto momskode bør være synlig ved kundeindbetaling

+1
Når man i sin kassekladde vælger typen "Kundeindbetaling" forsvinder modkonto momskode ?

Hvis man fx. vil bogføre tab et tab på en debitor og derfor vælger modkonto "tab på debitor" (som i kontoplanen trækker moms) så undertrykkes momskoden og posteringen bliver forkert !

 

Jeg er med på man på andre måder kan bogføre et tab på en debitor, men jeg synes det er meget uheldigt at systemet ignorer den momskode kontoen har i kontoplanen - det er ikke "normalt" i e-conomic ;)

Man skal kunne stole på at den momskode der er i systemet anvendes med mindre man selv gør noget aktivt.

René Arpe It-konsulent
i Forslag » Andet af (17.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej René

Tak for dit inlæg. :)
Jeg kan sagtens se, at det ville gøre det nemmere og hurtigere i bogføring, kunne man lave  tab på debitorer, inde under kundeindbetaligner.
Årsagen til at der ikke længere står en modkonto moms, når du laver din kundeindbetaling, skyldes at vi havde mange kunder, der ved bogføring af indbetaling, udfyldte momsen her og den derfor trak momsen på f.eks. banken og den derfor blev registreret forkert i momsopgørelsen under den udgående moms - vi valgte derfor at fjerne den.

Du vil derfor skulle bogføre dem på anden måde, så du får bogført dit tab med den korrekte moms. :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Kunne man ikke gøre det valgtfrit hvilke felter man vil have i sin kassekladde?

Mvh.

Kristian
Hej Kristian
Da der er flere typer kassekldder i e-conomic og for at jeg er helt sikker på, hvilke kassekladde det er du ønsker, selv at kunne vælge felter, må du meget gerne skrive klik for klik, hvor du trykker henne og hvilket billede du kommer frem til.
Du er også velkommen til, at sende et skærmprint til mig på mail: info@e-conomic.dk.

Ser frem til, at høre fra dig :)