Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Driftsforstyrelser igen igen igen

0
Jeg foreslår igen, at i får styr på stabiliteten af jeres system.

Så er den igen gal onsdag d. 12.02.2014.

Systemet fryser. Man skal logge ud og ind igen. Lave lidt mere og systemet fryser igen.

Jeg har ikke ringet til jeres support, da der alligevel ikke sker noget.

Jeg vil gætte på, at svaret fra support vil være et af følgende:

- "..du er nok kommet ind på en langsom server..."

- "..bruger du Safari for det supporterer vi jo ikke..."

- "..har du opgraderet til vores nye system..."

 

Få nu bare styr på jeres system så os, som bruger det hver dag, ikke til sidst bliver så fortvivlede at vi hopper ud fra noget højt.. !!
i Forslag » Andet af (160 points)
Du glemte: "Implementeres ikke"

1 Svar

Hej Tommy

Hvis der er generelle driftsfostyrelser så ved vi det - og os bekendt var der ikke nogle større driftforstyrrelser i onsdags.

En anden gang må du meget gerne tage kontakt til os så vi kan be- eller afkræfte om der er driftsforstyrrelser eller ej.

Der er en grund til at vi f.eks. siger at du kan have ramt en server der arbejder hårdere end hvad den burde. Dette er netop noget vi forslår når der ikke er generelle driftsforstyrrelser men at det enkelte brugere der oplever det.

Alternativet er nemlig at der er noget lokalt der laver ballade. Vi supportere skam som udgangspunkt den nyeste version af Safari - men det ændrer ikke på at der findes browsere der håndtere lidt tungere hjemmesider som f.eks. e-conomic, bedre end andre. F.eks. Firefox.

Vi er selvfølgelig interesserede i at systemet kører så optimalt som muligt hele tiden, så når brugere oplever at det ikke gør, høre vi utrolig gerne fra jer.

Jeg vil gerne høre mere om hvordan driftsforstyrrelserne giver sig til udtryk - du nævner at systemet fryser - er det et bestemet sted i programmet? Hvor ofte oplever du det?

Og sidst men ikke mindst -selvom det virker som en kliché, så er det en kliché af en grund - har du forsøgt i en anden browser som f.eks. Firefox?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Firefox ja, den gik jeg over til - indtil de lavede en opdatering, som genererede en håbløs pdf af mine tilbud, som SKAL UDSKRIVES på fortrykt formular, så det skal dælme passe! Det gjorde det ikke - jeg måtte tilbage til explorer. Det er lidt pest eller kolera...
mvh/Helle
Firefox har lavet deres egen måde at vise PDF-filer på - efter mine erfaringer er det dog ikke helt som når man får den vist af f.eks. Adobe - men det er der dog råd for.
Hvis man har den nyeste version af Firefox så skal man over til højre på de tre vandrette streger og ind under Indstillinger --> Programmer - find det punkt der hedder Portable Document Format (PDF) og vælg at den skal være sat til "Brug Adobe Acrobat (i Firefox)" (Hvis du normalt bruger Adobe som PDF-læser) Så vil det være Adobe der står for at åbne PDF-filen i stedet for Firefox.