Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betalingsliste

0
LIge nu er betalingslisten ret statisk og tager ikke højde for weekender og helligdage. Eksempelvis når der er en betaling der hedder netto 14 dage, Kan vi risikere at den falder i en weekend eller helligdag og det betyder at den melder fejl i banken og den efterfølgende skal korrigeres manuelt.. Kan det lade sig gøre at systemet selv kan identificere søn og helligdage

Hilsen Bogholderen Infolink
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒
Hej. Vi er helt klart også interesserede i at der kunne være noget automatik i forhold til betalingsdatoer der falder i en weekend...!

Venlig hilsen,
Gubra

1 Svar

Hej :)

Tak for dit indlæg.
Jeg kan godt se det smarte i, at systemet selv vil kunne identificere søndage og helligdage i forhold til betalingsbetingelsen.
I e-conomic, går den ing og beregner forfaldsdatoen i forhold til faktura datoen, og man vil her ikke kunne gå ind og identificere i forhold til hvornår den oprindelige forfaldsdato ligger og skulle den her ligge på en søndag eller helligdag. Kommer der flere henvendelser vedr. dette vil vi selvfølgelig gå ind og kigge på det igen.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)