Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




CHAT funktion mangel

0
Hejsa
 

Mange Chat Forums har en vedhæft funktion så man hurtigere kan udveksle filer eller screendumps og få afklaret et problem her og nu. Det er for langsommeligt at man skal sende jeres hovedmail filen, det gir ingen mening, når det er en specifik sag som een person allerede har hands on.

mvh Nina
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Nina :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Vi har haft prøvet at finde en løsning på dette problem, dog var løsningen vi havde oppe og vende ikke hensigtsmæssig. Derfor er det pt stadig ikke muligt at få vedhæftet et screendump, måden vi løser dette på pt er som du selv skriver at sende en mail til vores infomail, som alle vores chatsupportere har adgang til, således vi kan se dokumentet samtidig med vi chatter.

Derudover ved jeg, at fx via et klippeværktøj som hedder Jing kan man gå ind og skabe en URL adresse og så sende den i chatten, således at vi kan åbne URL adressen og så se billedet via et link.

Dette er løsningen der forefindes pt. og vi er bekendte med at man ikke via chatsystemet har muligheden for direkte at vedhæfte screendumpet.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)
Hej

Hvis du kigger på one.com så har de denne funktion i deres chatforum.

Mht Jing så er det jo de færreste der har overskud til at bruge denne løsning da det kræver en lille krølle på hjernen (kun en smule)

Når du så skriver at man kan sende til jeres hovedmail, så kan jeg oplyse at det har jeg forsøgt idag. Var online på chat min 20 minutter, din søde og hjælpsomme kollega Nicoline modtog den ikke. Heller ikke på hendes egen firma mail. Jeg går ud fra at jeres spam filter forhindrer  at den kommer frem i tide. Og man kan jo ikke sidde og vente hele dagen på at der er hul igennem.

Så I kan gøre det bedre mht. chat funktionen.

Men tak for dit svar, mit problem blev ikke løst, men det er der andre grunde til.