Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk backup - livrem og seler

0
Hej

Jeg ved godt at i sørger for backup mm. (har også fuld tillid til jer) men er desværre selv lidt af en sikkerhedsnarkoman. (hvad nu hvis?)

Det ville være godt hvis i havde et menupunkt, hvor man kunne oprette sin egen sikkerhedskopiprocedure. F.eks at der hver dag kl. 18.00 blev lavet en sikkerhedskopi af alle ens regnskaber/kunderegnskaber på ens egen pc., i en bestemt mappe. Optimalt kunne det være således at der altid lå de seneste 3 nyeste bakcupper, og ældre automatisk blev slettet.

Alternativt at eksporten af filerne til mail skete automatisk, og at man så fik mailprogrammet til atuomatisk at arkivere i en bestemt mappe.

Jeg ved godt at jeg kan lave en eksport af filer, der så kommer på mail (fungerer også fint). men det jeg efterlyser er mere en fast/automatisk procedure. Har desværre lært på den hårde måde, at det er nemmere at forebygge end heldbrede.
i Spørgsmål » Andet af (340 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Tina

Tak for dit indlæg :)
Det er ikke en dårlig ting, at være sikkerhedsnakoman og lige med ens regnskab, kan jeg godt forstå at du er ekstra følsom og gerne vil have, at det hellere gemmer en gang for meget end engang for lidt. Og du har fuldstændig ret, det er bedre at forebygge end at helbrede :) 

Den eneste mulighed for at kører en ekstra backup i forhold til den vi tager, så vil du manuelt skulle gå ind og eksportere data fra din aftale og gemme det ned på sin computer - dette anbefaler vi også man gør.
Det vil derfor ikke være muligt, at sætte en automatisk generering af backup op.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)