Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Gamle regnskaber i virksomhedsoversigt

0

Hej

Jeg er administrator for flere forskellige kunder/regnskaber. Har nu flere regnskaber som jeg ikke "bruger mere" kan man ikke lave det således, at man kan markere dem ( som ved finanskonti) med om de er Åbne = ibrug eller Spærret = gemt væk.

Jeg ønsker ikke at slette regnskaberne før f.eks. om minimum 5 år, men ønsker samtidig ikke at de fylder i oversigten. Der ligeledes er blevet dårligere i nyt design, da man ikke kan se så meget og skal scrolle hele tiden :-( Dette er et generelt problem i alle oversigter og menuer :-( :-(

 

lukket
i Spørgsmål » Andet af (340 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Tina

Tak for dit forslag.

Jeg kan godt forstå at man kan have brug for nogle aftaler mere end andre - og nogle aftaler bruger man måske slet ikke.

I det nye e-conomic, som alle administratorer efterhånden har fået, kan man lave en hurtig-liste til de aftaler man bruger mest. Her vil du kunne vælge dem du bruger oftest, sådan så når du er inde og administrere din aftale skal du blot op og klikke til højre også får du med det samme en liste over dine aftaler, uden at skulle ind i administratormodulet først - og du slipper for at skulle scrolle igennem dem du ikke bruger så ofte.

Alternativt kan man oprette en bruger der udelukkende har adgang til de aftaler som man bruger til dagligt. Logger man ind som denne bruger vil det udelukkende være disse aftaler der bliver vist.

Mht. tykkelsen på linjerne, så har det været oppe en del og der ses på at lave linjerne lidt mindre tykke, så man kan få vist mere på sine lister. Idéen i at de er tykkere er at det før kunne være svært at følge linjen henover skærmen ud til ikonerne til højre, når det er presset for meget sammen - så vi leder efter den gyldne mellemvej :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
valgt som bedste svar af