forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af debitorer

0
Hej,

Jeg har haft utrolig mange ændringer til mit debitorkartotek, så jeg ville indlæse en ny fil og overskrive de eksisterende navne, adresser m.m., men jeg får hele tiden beskeden "navn må ikke være blank" Det er bare det at jeg ikke har blanke felter i navnefeltet.

Hvad kan jeg gøre - det ville simpelthen være så forfærdeligt, hvis jeg skal lægge alle disse rettelser ind manuelt... Så jeg håber at der er hjælp at hente....

Med venlig hilsen Berit
spurgt 8 Feb, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af amba (200 points)
status opdateret 10 Feb, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Berit :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Det er muligt, at gå ind og opdatere sit kundekartotek, ved blot at indlæse din nye fil med rettelserne. Her kan man opdatere både navn, adresse osv.  Du laver din opdatering af dit debitorkartotek således.

 

Såfremt det ikke lykkes, skal jeg bede dig hive fat i vores support så de kan assistere, du kan få kontakt til os enten via mail info@e-conomic.dk eller på telefon 88 20 48 40

 

 


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Feb, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
løst× 1441
besvaret× 112
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.