forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

oprettelse af Leveringssteder

+1
Hej

 

Kunne letter arbejdsgangen noget hvis der kunne oprettes nye leveringsteder, på sammen måde som der kan oprettes nye kontakt personer..

og smart hvis samme leveringsted kunne bruges til alle kunder, eks ab fabrik:-)

 

på forhånd tak:-)
spurgt 6 Feb, 2014 i Forslag » Andet af KH (180 points)
status opdateret 5 Dec, 2016 af Andreas Polk

3 Svar

Hej KH

Tak for dit indlæg.

Der arbejdes på at få det sat ind alle steder hvor der kan oprettes kartoteker så vi får "on-the-fly-creation" alle steder hvor det overhovedet kan lade sig gøre, så det er undervejs. :)

Vedr. dit forslag nummer 2:

Jeg tænker ofte leveringssteder er specifikke for den enkelte kunde og ikke at flere kunder deler samme leveringssted - så jeg kan ikke umiddelbart se i hvilken situation det skulle være en fordel at kunne kopiere leveringssteder fra én kunde til en anden.

Hvordan det rent teknisk skulle løses er også noget vi må forholde os til. Én mulighed kunne selvfølgelig være at man på selve leveringsstedet kan vælge at dele det med en anden kunde.

Men hvis det handler om at der altid er den samme leveringsadresse som skal bruges på alle kunder, kunne man skrive det fast ind på layoutet. Så skal man bare være opmærksom på det hvis der lige pludselig ikke skal bruges samme leveringssted - men bruges der altid det samme, så kunne det være en mulighed.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Feb, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
mangler også et felt til f.eks Firmanavn på leverings steder & attention person - hænder at det er FIRMA 1 der bestiller og det skal leveres til FIRMA 2
besvaret 7 Maj, 2014 Forslag af M2M (260 points)

Hej KH smiley
Jeg er igang med, at rydde op i nogle af vores gamle indlæg og her faldt jeg over dette. 

Som jeg ser det så er dette forslag blevet gennemført vi har dog ikke fået opdateret indlægget her - det vil jeg gerne undskylde for. 

Jeg håber, at du har oplevet, at du nu kan lave et "leveringssted" "on the fly" - direkte i faktura, ordre eller tilbuds flowet. 
Som min kollega Philip nævnte omkring dit andet forslag vil det løsningen for samme leveringssteder på flere kunder kunne løses ved, at lave et specifikt layout til disse kunder . 

For god ordens skyld vælger jeg derfor, at ændre indlægget til, at være gennemført. 
Rigtig god dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”