Kundeoversigt i højre side

0
Hej

Det nye med, at man kan slå sine kunder op i en liste i højre side af skærmen virker meget godt. Kunne det være muligt at man i f.eks. venstre side kunne lave noget tilsvarende, bare med de menupunkter som man bruger meget.

Jeg bruger f.eks. ofte : Superkladen + Balanceudskrift + faktureing + reg. af kreditorfaktura. Kunne være super hvis disse mfl. kunne tilføjes en tilsvarende hurtigadgang i venstre side.
i Forslag » Andet af (340 points)
status opdateret af
Hej Philip

Tak for dit svar, men jeg har ikke mulighed for at gøre det du skriver ? Er det fordi jeg er administrator (InternalPro aftale) ?

Men det løser heller ikke helt problemet, idet jeg oftest arbejder i Superkladen, og der kan jeg ikke se evt hurtiglinks. Det vil der være meget bedre hvis der var en Dropdown menu som med virksomhedsoversigten.

Håber at i vil overveje det, da de vil spare mig for en del tid hver dag :-)

mvh Tina

1 Svar

Hej Tina

Nu her efter vores telefonsamtale tænkte jeg at jeg også lige ville skrive herinde for at undgå fremtidig forvirring på dette indlæg og så andre med samme ønske kan følge med. :)

Som vi talte om, så opdagede jeg du sidder som administrator og at det egentlig var dét dit forslag går på, derfor valgte jeg at slette hvad jeg tidligere havde skrevet, da det var med henblik på brugere der ikke er administratorer. I farten glemte jeg dog at få givet dig et nyt svar.

Som vi talte om så er der en funktion under udarbejdelse som skulle gøre det muligt at søge diverse funktioner frem via en genvej, ligemeget hvor man står i systemet. Dette vil forhåbentlig gøre det nemmere at arbejde rundt i de forskellige funktioner for administratorer :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)