Bestillinger

+3
Når man har lavet en bestilling og skal overføre den til en debitor faktura skal man ind og markere hver linie der er andre steder i pogrammet hvor der er en vælg/fravælg alle knap det kunne være gavnlig når der er mange linier

Lars
i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lars :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Til mit svar skal noteres, at jeg antager at du mener din leverandørfaktura / kreditorfaktura og ikke din salgsfaktura / debitorfaktura?

 

Vi har på allerede dette foreslag oprettet her på vores forum, jeg kan henvise til dette forum: http://forum.e-conomic.dk/8190/vaelg-alle-i-overfor-fra-bestilling-til-leverandorfaktura Som du kan se her er det noget tid siden vi har registreret dette, så derfor skal jeg ikke kunne sige hvornår det evt. vil blive en realitet. Men det er hvert fald noteret herinde fra.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)

Hej Lars
Jeg er ved, at rydde op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dit som jeg kan se vi ikke har fået opdateret :-)

 

Det er sådan nu, at du har muligheden for, at sætte hak i "vælg alle" ved "Antal" så du ikke behøver, at gøre det ved alle linjer. Det har været sådan i et godt stykke tid - jeg vil gerne undskylde for, at vi ikke har fået opdateret indlægget her.

For god ordens skyld vælger jeg derfor lige, at ændre indlægget til, at være blevet "gennemført" så vi har overblikket på det.


Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)