Flere standard svar ved fremsendelse af faktura

+5
Når nu vi fremsender elektronisk faktura, er der et tekstfeld til en besked i e-mailen. Som det er nu, så bliver vi nødttil at åbne et andet dokument med vores forskellige standad hilsener, kopierer dette og indsætte det i tekstfeldtet, en lidt besværlig fremgangsmåde.
Det ville være rart hvis man via en dropdown menu, kunne vælge en af flere beskedder, som man naturligvis selv har indtastet på forhånd.
Tænker måske lidt som i retning af en "knap" med teksten i retning af "Gem besked som".............. Og en "Indsæt standaet besked"...............
i Forslag » Salg af (170 points)
lukket af
Helt sikkert - god idé. Faktisk er det også et problem, at man ingen designmulighed har. Man kan ikke indsætte firmalogo eller vælge skrifttype. Derfor ser det grimt og billigt ud, når det kommer frem til kunden. Ofte sender jeg til mig selv først, og derefter videre til kunden, så det ser ordentligt ud.

Man kunne sagtens vælge blandt en række websafe fonte og indsætte et billede (firmalogo)

4 Svar

Helt klart et must. Specielt i et system hvor man har mulighed for at have indlandske og udenlandske kunder.
Forslag af (350 points)
Hej Lars og i andre

Vi arbejder stadigvæk på at smidiggøre mail flowet og vi har flere forskellige varianter af dette ønske på vores prioriteringsliste.

Jeg vil meget gerne tage dette konkrete ønske med til vores forum session næste gang til overvejelse.

God dag til jer alle.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Hej alle

Så har vi afholdt vort prioriteringsmøde og har i den forbindelse valgt at gå videre med jeres forslag - som tidligere skrevet så er der flere som ønsker et mere smidigt workflow og dette er helt klart en del af overvejelserne i den proces.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)

Hej Lars og andre medkiggende kunder smiley

Jeg er i gang med, at samle forslag sammen og her er et forslag som ligger på forum med i hvert fald 4 forskellige indlæg som vi har det samlet på et indlæg.
Forslaget om bedre mulighed for e-mail skabeloner/ brødtekster - det er forsat ikke blevet implementeret og det er ikke planlagt hvornår vi kan kigge på det.

Jeg giver derfor nogenlunde samme svar på de øvrige indlæg for, at samle forslaget.

Det giver stadig god mening, at der var flere og bedre muligheder for brødtekst opsætningen når der skal sendes ordre, tilbud, fakturaer og rykkere. Ja alt der egentlig sendes ud af e-conomic. 

Det skal dog stadig nævnes det ikke er et helt lige til område da vi også skal være varsomme således, at de rigtige mange mails som bliver sendt ud af systemet ikke går hen og bliver usikre eller lignende.


Jeg vil samle forslaget op på forum indlæg 9253 - det er det indlæg som ligger med flest stemmer og derfor bedst afspejler efterspørgslen på dette forslag.

Jeg vil i tillæg nævne, at hvis i ikke kan trække tålmodigheden længere - forståeligt i og med dette ikke er blevet prioriteret de seneste par år. 
Så har vi nogle gode app partner ved navn Ant Text og ITN Vision

De har begge lavet en integration til e-conomic som netop giver udvidet og flere lækre muligheder for mail tekster i afsendelse af e-conomic dokumenter. 
Det giver også den mulighed, at i kan få jeres egen e-mail adresse som afsender og ikke vores generelle (post@e-conomic.com)  
Hvis i vil høre nærmere omkring denne løsning, må i endelig kigge nærmere på begge løsninger og tage kontakt til dem
Ant Text
ITN Vision
Der er altså i hvert fald 2 eksterne muligheder for, at i kan få flere muligheder med det samme. 

Jeg går forsat videre med forslaget omkring bedre og flere muligheder for flere brødtekster og en bedre måde, at håndtere det på.
Jeg lukker dette indlæg som en "KOPI" af det andet indlæg således, at vi samler det hele og den fremtidige kommunikation på det indlæg. http://forum.e-conomic.dk/9253 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)