Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektstyring, forslag til smårettelser

0
Mine forslag til rettelser kan indgå i jeres testning af Projektstyringsmodulet, som jeg er klar over ikke er helt gennemarbejdet:

1. Under Projekter ->Øvrig opsætning->Medarbejdere (til indtastning af månedssedler): Man taster i "Projekt", "Aktivitet" og "Beskrivelse", så hopper markøren tilbage i "Projekt" i stedet for til "Antal timer". Dette er ikke hensigtsmæssigt og heller ikke, at der springes helt ud til "Ny tidsregistrering" efter indtastning i "Antal timer".

2. Når man skal udskrive et projektkort i "Igangværende projekt" skal man selv vende papiret til liggende for at man kan få alle kolonner med på papiret. Enten skal det rettes til, at kolonnerne bliver smallere (som i det gamle e-conomic) eller at det "tvangsvender" til liggende.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kaja :)

 

Tak for dit indlæg,

 

Til at starte med, skal jeg nævne, som du også selv skriver, at vi ikke er helt færdige med udviklingen af projektstyring i ny e-conomic.

 

1. Ja det giver jeg ret i, der skal her ændres i rækkefølgen i ny e-conomic, denne skal ligne det gamle, hvor den tager den korrekte rækkefølge til indtastningen af sine tidsregistreringer. Dette er derfor noget der også vil komme i ny e-conomic kombineret med projektstyring.

 

2. Angående dette, skulle rapporten gerne, tilpasse sig på en sådan måde, at selvom der er lange beskrivelser eller lignende, skulle den genre tilpasse sig, således det hele kan være på udskriften. Såfremt dette ikke er tilfældet, skal jeg bede dig enten ringe til supporten på 88 20 48 40, eller sende en mail til info@e-conomic.dk. Dette skyldes at udskrifterne ligner "gammel e-conomic" hvis teksten laves bredere, således at det hele skal kunne være her.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)