Genvejstaster ved fakturering

0
Hej,

I det gamle design kan man efter at have oprettet en faktura taste  "n" , "tab" , "enter" og så er man inde i varelisten og kan finde den pågældende vare uden at skulle sidde og navigere rundt med musen.

Det sparer en masse tid når man skriver mange fakturaer :) Jeg har svært ved at forestille mig at det tager mange timer at udvikle. Håber I gør noget ved det - inden man tvinges over I et nyt design. Et hurtigt flow er at foretrække fremfor et flot design... Begge dele er selvfølgelig optimalt :)

Vh Christoffer
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Christoffer

Pil ned åbner varekartoteket når du er i gang med at taste og enter starter en ny tom fakturalinje, så det er "kun" første gang du åbner en tom fakturalinje at du skal bruge musen - resten er med.

Når det er sagt så ved jeg at der arbejdes generelt med genvejstaster i systemet og der kommer flere og flere til, så med tiden får du også din linjeoprettelse tilbage - jeg tør bare ikke sige hvornår.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Christoffer :)
Jeg faldt lige over dit ret gamle indlæg - som min kollega Lasse også skrev i sin tid forventede han, at det ville blive muligt på et tidspunkt men kunne ikke love hvornår.

Du kan nu, som jeg tror på du allerede ved åbne en ny fakturalinje på en faktura ved, at trykke på "N" - Jeg ville blot lige sikre mig, at det stod rigtigt i indlægget her også.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)