Flere kunder i samme virksomhed

0
Hej
Jeg er skiftet til det nye design og det ser godt ud. Jeg har et spørgsmål: Når jeg opretter en faktura og skal vælge kunde har jeg 4-5 kunder i samme virksomhed men i forskellige afdelinger og med forskellige EAN nr mm.  Derfor har de selvfølgelig også forskellige kundenr.  Hvordan ser jeg hvilken kunde der er hvilken i oversigten når jeg skal vælge dem til en faktura?
 
Det ville være smart listen viste virksomhedens navn samt evt. afdeling eller Att. person. 
 
Alternativt skal jeg omdøbe alle mine kunder hvor jeg flere kunder i samme virksomhed - men det vil jo så komme til at se lidt underligt ud i adressefeltet hvis virksomhedens navn pludselig var E-conomic-kantine, E-conomic-IT osv. 
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej 

Tak for dit indlæg - og tak fordi du har brugt tid på at skrive det :) 

Det giver god mening at det kundekartotek man åbner når man skal vælge en kunde på sin faktura, indeholder noget af den samme information som man kan se hvis man går ind under sit kundekartotek i Salgs-fanen. 

Det er faktisk lidt i tråd med dette forslag: http://forum.e-conomic.dk/10123/mail-adresse-pa-attention-person-i-kundekartoteket

Så jeg sætter det til Overvejes så det kan komme med på næste prioriteringsmøde. 


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Det har nu været oppe og vende på vores prioriteringsmøde og det er ikke noget vi vil gå videre med i øjeblikket.

Vi har nogle andre tanker og planer omkring EAN-kunder som ville kunne løse dette, hvilket er grunden til at vi ikke går videre med dette.

Blandt andet har vi planer om at der kan tilknyttes EAN-nummer til leveringssteder, så man kan nøjes med at have kunden oprettet én gang i sit kundekartotek, men med forskellige EAN-numre på denne kunde.

Hvornår det kommer kan jeg desværre ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)