Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opslag på varenumre virker ikke helt

0

Når jeg taster et varenummer der hedder "net" så kommer der nogle forskellige opslag frem og det er som sådan meget fint.

Men når man nu står i varenummerfeltet og taster varenummeret, så burde det vel være varenummeret der blev søgt på i første omgang og ikke vareteksten.

Som det er lige nu, så skal jeg scrolle ned og vælge det nederste varenummer hver eneste gang, selvom det i min verden burde være den vare der står øverst.

Har også oplevet med med opslag på debitorer og kreditorer.

Er det noget der kan fikses??

lukket som en kopi af: Ny Fakturalinje - søg i varenr.
i Forslag » Andet af (3.8k points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Torben

Dette forslag er blevet oprettet før: http://forum.e-conomic.dk/8917/ny-fakturalinje-sog-i-varenr

Så jeg må bede om at vi holder det i denne ene tråd, så er det nemmere at holde styr på ønsket og de kommentarer der kommer til det. :) 

Jeg vil dog henvise til Lasses svar: Det som er en ulempe for nogen er en gevinst for andre.

Desuden vil jeg våge at påsta at det stadig slår at skulle ind i det fulde varekartotek hver gang. :) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)