navngivning af pdf fakturaer

+3
er ret utilfreds med at systemet navngiver de udgående fakturaer med et langt 20 - 25 cifret nummer  .

jeg ønsker pdf filen døbt ,,, fakturanummer,firmanavn.pdf

som det står i emnefeltet i den mail der kommer ud  .

det er således jeg gemmer fakturaer også lokalt ,,, og så er det ikke nemt at fremsøge dem  ,,, ej heller er det nemt for mine kunder  , idet jeg sender alle fakturaer først til mig selv ,,, og samler dem i en samlet mail til specifik kunde , således mine kunder ikke modtager en masse mails  .

iflg. chatten kan systemet ikke dette  , men jeg mener det er et must at kunne tilrette dette ,,, lige som layout osv. kan tilrettes

jeg ved jeg kan omdøbe filer manuelt i stifinder ,,, men det er da vildt bøvlet

hører meget gerne om i ønsker at gøre noget ved dette og hvornår
i Forslag » Salg af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej FV

Denne funktion findes i vores emailadministrations app. Du vil selv kunne kalde PDFen for f.eks. 'din virksomhedsnavn'_fakturanr.pdf.

Udover det sender du mailen afsted med en selvvalgt afsender adresse.

Der sendes dog stadig en mail pr. faktura.

Du kan læse mere på e-conomics app side http://www.e-conomic.dk/apps/e-mailadministration eller vores side http://itnvision.dk/

Du er meget velkommen til at skrive til mig på mhp@itnvision.dk eller ringe 7025 7600 hvis du ønsker at høre mere.


Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (3.5k points)
Hej

Tak for dit indlæg - og tak for at du har brugt tid på at skrive herinde. :)

Det er ikke et behov vi er stødt på før og som Morten skriver så er det noget der kan lade sig gøre i deres integration.

Disse to faktorer gør at vi må vælge at prioritere vores ressourcer andetsteds hvor behovet har vist sig større.

Jeg vil anbefale at du bruger den integration som Morten nævner, da det ikke er en del af de forstående planer at ændre i dette.

Indlægget er dog selvfølgelig stadig åbent for input fra andre der kunne ønske dette, så vi får en idé om hvordan behovet for dette ser ud. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
tak for svar

tak for svar  , jeg vil prøve dette modul , når jeg har kørt economics lidt længere tid  , men

jeg troede da jeg købte E-Conomic tildligere i januar  at i var langt mere innovative og at i lyttede til jeres kunder  , det er jeg vant til inden for min branche ,,, 3d cad / cam  på cnc maskiner

jeg havde en debat i tlf igår med Jeres Svend Christiansen igår om manglen i e-conomics  , vedr. muligheden for at kunne skrive tilbud , ordrebek. følgeseddel , faktura  ,,, i 4 step .  , hvilket i ikke kan .

der er en " workaround "  , med dobbeltkopier af ordrebek , hvor man manuelt vælger andet layout ,,, og manuelt sletter de dobbelte ordrer ,,,, det har jeg selv rodet med at få til at virke  ,,, og det gør det nu ,,,, men det er bøvlet  .

jeg vurderer at det er en smal sag at lave denne feature  , dokumentflow i 4 step mod idag 3  ,, og at rigtig mange virksomheder ville klappe i hænderne  ( alle prod. virksomheder skriver følgesedler ) inden for min branche er dette et klart must  , både over for kunder og underlev .  , i kan kun i 3 step .

han var sådan set meget venlig  , men gjorde mig klart at jeg ikke skulle forvente denne funktionalitet  ,,, på trods af at han godt kunne se det var en rigtig god ide .

han gjorde mig det 100 procent klart at economic er som det er  ,,, take it or leave it .

fair nok , det er jeres valg ,, jeg har dog alliigevel valgt at fortsætte lidt endnu med economics  , idet jeg har brugt en del tid sammen med min revisor på at få det op at køre  , og jeg tror til moms osv. er det ganske udemærket  .

men er ret overrastet over E-conomics holdning til forbedringer  ,  så jeg tror ikke jeg gider spilde tiden med at foreslå ny funktionalitet i dette forum fremover  , mit klare indtryk er at det er spild af tid  .

Jeg er ked af at det er den opfattelse du har fået - da det netop er for at få vores brugeres input at dette forum er oprettet.

Vi får rigtig mange forslag til forbedringer og alle har selvfølgelig deres egen idé om hvordan det burde fungere og hvad der giver mest mening for lige præcis dem - og selvom vi opruster over alt i virksomheden, så bliver vi stadig nødt til at prioritere de mange forslag.

Når det er sagt, er jeg dog også enig med dig i at flowet i lagerstyringen kan være ret ufleksibelt. Tager man fat i dette er der mange steder hvor man kan gøre det bedre, og det er vi godt klar over. Mange af disse ting kræver dog en større stillingstagen til hvordan hele lagermodulet skal se ud og hvordan flowet skal være.

I perioder kaster vores udviklere al deres kærlighed over specifikke områder af programmet og de forskellige tillægsmoduler. I det sidste lange stykke tid har prioriteten om at lave det nye e-conomic og få et mere tidssvarende udseende og forbedre flowet generelt i systemet dog ligget højere end de enkelte tillægsmoduler. Men jeg er ikke i tvivl om at ligeså snart der er ressourcer til det, så er lagermodulet nok det modul der står forrest i køen til en update.

Jeg mener ikke det er spild af tid at bruge forummet, se blot på de forslag der er tagget med Gennemført. Der kommer mange gode ideér herinde fra, og dine idéer er bestemt også gode og jeg vil ikke afvise det kommer til at ske engang i fremtiden. Men jeg vil hellere give dig klart svar nu end at holde dig hen med løfter om at det nok skal komme hvis jeg ikke reelt kan love at det kommer til at ske.

At du får indtrykket af Svend af at vi ikke vil forbedre os er yderst uheldigt, da vi netop har lavet den største ændring af systemet vi nogensinde har været ude i og indeholder blandt andet en hel del ønsker herinde fra forummet.

Det Svend måske har forsøgt at sige er at vi er et standardprodukt der skal henvende sig til så mange som muligt, og vi forbedre og udvikler på de områder hvor behovet og efterspørgslen er størst. På den måde udnytter vi vores ressourcer bedst.
tak for svar endnu en gang  , .

du misforstår ,,, jeg snakker ikke om tillægsmodulet lagerstyring .

det har jeg intet at bruge til .

jeg taler om at omdanne Tilbud til ordre og drenæst til følgeseddel , og dernæst til faktura

på helt samme måde som i gør idag  , blot med følgeseddel mellem ordrebek. og faktura  , 4 step .

og et ekstra menu punkt  selvfølgelig  .

jeg kan ikke sende mine vare til underlev. eller til mine kunder uden en følgeseddel  , med deres ordreinfo osv.

det er der ingen produktionsvirksomheder der kan  ,,, derfor mener jeg det er et behov at rigtig mange af jeres kunder har ,,, men at de åbenbart bruger jeres " workaround " som er ret bøvlet , eller laver dem i excel ell. lign .

men han afviser totalt at gøre noget ved dette  , på trods af at han godt kan se at rigtig mange virksomheder har dette behov .

jeg håber da i gør noget ved dette  ,,, ellers tror jeg ikke jeg er kunde på sigt .

Okay, jeg nævner følgeseddel fordi det er en del af lagerstyringen - men kan godt se jeg har misforstået og det netop er denne funktion du gerne vil have mulighed for uden lagerstyring. 

Om work-arounded er brugbart eller ej, er selvfølgelig kun noget du selv kan tage stilling til. 

Men nu har vi bevæget os helt over i et andet forslag, som faktisk har været oppe og vende før her på forummet: http://forum.e-conomic.dk/3993/folgeseddel

Der bliver der dog svaret at logikken i forhold til hvordan den skal forholde sig i aftaler med lagerstyring vil være en kæmpe udfordring og højst sandsynligt give grobund for fejl og misforståelser. 

Det er begrænset hvor mange produktionsvirksomheder vi har som kunder, og vi henvender os heller ikke som udgangpunkt til det segment. Ikke dermed sagt at det ikke kan lade sig gøre, men som du også har erfaret, så kan det betyde at man må ud i work-arounds. 

i kunne jo lave sådan at man man omdanne til Følgesedler ( 4 step ) ,,, så længe lagerstyringsmodul ikke er slået til  .

så ville mange problemer være løst  .

i har jo allerede koden fra de 3 step  , så det er en smal sag at putte et step mere ind  .

jeg er lidt  ked af jeg har satset på jer  , jeg ringede ellers ind til jer start januar ( 3 opkald 8-10 januar ) og talte med Mikkel Herløv Hansen om mine krav osv .  , han sagde at jeg kunne alt hvad jeg havde behov for i economics  , inkl følgeseddel  .

jeg har faktisk anbefalet economics til 2 kollegaer i min branche de sidste 14 dage fordi jeg mente det var brugervenligt  , men før jeg fandt dette problem som gør dagligdagen bøvlet for mig   ,dem skal jeg lige have ringet til så de ikke begår samme fejl som mig .

men ros skal i have for god chatsupport  ,,,, men så snart man kommer ud over det der er standard  , er i ret håbløse kan jeg konstatere  .