forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodisering af varerlinje via API

+1
Er er brugere af både periodisering og abonnements modulet i E-conomic, og det virker super godt !! Men som et suplement til det abonnement vi har oprettet på mere end 300 kunder, har vi en varerlinje vi yderligere skal have på ordren - og som vi via webservicen har programmet en funktion til at ligge på alle ordre automatisk. En varer der er variabel fra kunde til kunde, fra periode til periode.

Vi mangler derfor en funktion i web servicen hvor vi kan medsende perioden på det produkt vi ønsker at ligge på ordren, således at omsætning og vores omkostninger følger hinanden i bogføringen. Det kan lade sig gøre hvis man manuelt går ind på ordren og beder om at periodisere varelinjen, men altså ikke via API´et - hvilket vi har et kæmpe ønske til. Dette vil få de to modulet til at hænge super godt sammen.

HJÆLP !!! :-)
spurgt 29 Jan, 2014 i Forslag » Andet af Blueidea (190 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg

Jeg ved at der i øjeblikket ikke bliver lagt ressourcer i at udvikle på API'ets support af periodisering, så det ligger desværre nok ikke lige for at det bliver aktuelt - for at være helt ærlig :(

De sidder med en del andre opgaver på API-fronten som har højrer prioritet lige nu, og af den grund sætter jeg dette forslag til Implementeres ikke. Men det betyder ikke at det bliver udelukket fuldstændigt for altid - det vil stadig være muligt at stemme forslaget op samt kommentere på det hvis der er andre der har behov i samme boldgade.

Jeg vil blot hellere give jer en melding nu, end holde jer hen i uendelighed indtil vi måske nærmer os muligheden for at dette bliver udviklet.

Prioriteringen af hvad der skal bruges ressourcer på er at det skal være til nytte for så mange som muligt - derfor hører vi selvfølgelig gerne fra andre med samme ønske så vi evt. kan revurdere vigtigheden af dette.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jan, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”