rækkefølge på knapperne annuler, gem, gem og ny i kassekladen

0
først tak for et super godt nyt layout med mange gode finesser

men var det muligt at man selv kune vælge rækkefølgen på de tre knapper anuller, gem, gem og ny, for mit vedkommende ville det være mere hensigtsmessigt at "gem og ny" stod først så man ikke kommer til at sige anuller ved en fejl fordi man ikke lige har set den er hoppet vider til næste rubrik, alle ander felter i kladen kan man jo ændre både i størrelse og rækkefølge.

Hilsen Hedvig
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hedvig,

 

Tak for de flotte ord om det nye design :) 

 

Det er ikke noget man kan og det er heller ikke noget vi kommer til at lave. Til gengæld kan jeg fortælle dig, at genvejen til "Gem og ny" er blot at trykke Enter, når du står i posteringen - altså du skal ikke tabbe videre ned til de tre knapper, men blot når du er færdig med at indtaste det ønskede, trykke Enter. Så er det den blå knap "Gem og ny" som aktiveres :)

 

Hvis i tvivl, kan du altid trykke på "Vis genveje" øverst til højre i posteringsbilledet, så kan du se hvilke genveje som er aktive her. Se illustration herunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Heidi

Det er rigtigt jeg bruger også enter, men når du i feltet betalingstype ved leverandør faktura, retter fra ingen til kun postering og trykker enter er den hoppet vider til feltet annuler og så hvis du ikke er meget opmærksom, ja så har du lige slettet det du har siddet og lavet.

Hilsen Hedvig

Hej Hedvig,

 

Jeg tror muligvis, at dette kan skyldes, at der er en fejl på feltet for betalingstype. Det får jeg meldt til teknikken med det samme :)

 

Du kan selv evt. prøve at sørge for, at feltet betalingstype ikke er det sidste i feltrækkefølgen, så når man tabber videre herfra, ikke kommer ned til annuller-knappen :)

 

Jeg skal nok opdatere her på forum, når fejlen med knappen for betalingstype er rettet :)

 

Med venlig hilsen

Heidi Christensen

Online regnskabsprogram

Hej Hedvig,

 

Kan du teste om det ikke virker korrekt nu? :)

 

Med venlig hilsen

Heidi Christensen

Online regnskabsprogram