Synlige knapper i kunde/debitor oversigten (ny version)

+1
I den gamle version var det muligt at se på oversigten over debitor/kunder om en person havde aktive abonnementer, ud fra de knapper som var vist i oversigten. Desværre skal man nu på hvert enkelt kunde trykke på "flere" for at se om en kunde har aktive abonnementer.

Er det muligt at man kan få tilføjet så man enten selv kan vælge hvilke knapper der som standard er synlige eller at abonnementer kan tilføjes til dem som standardt er synlige i kunde/debitor oversigten?
spurgt 28 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af casper_o (200 points)
status opdateret 7 Jul, 2014 af Heidi Christensen

Det er nu anden gang at dette ? kommer op.

Kommentaren -  citat: ...Som jeg ser det, er det en forholdsvis lille del af programmet der berøres her,...-

Så synes jeg det skal bemærkes at modulet Abonnement er noget vi betaler for.

Så overvej lige igen om "udvikling" ikke skal høre brugerne - fremfor at det er designerne - der bestemmer funktionaliteten.

1 Svar

Hej Casper,

 

Kan sagtens se forslaget giver mening i din situation... med det nye design, er der dog tiltænkt en mindre støjende brugerflade, hvorfor flere ting er "gemt væk" så alle disse informationer og funktioner ikke går ind og forstyrrer øjet, når man anvender programmet.

 

Som jeg ser det, er det en forholdsvis lille del af programmet der berøres her, og da der er mange andre forslag som nok vil kunne give nyttig funktion til flere, er den ærlige melding nok, at det ikke kommer til at ske. I hver fald ikke lige foreløbig - og måske slet ikke desværre indecision

 

Jeg vil dog gerne lade dit forslag stå, så andre brugere kan stemme på dit forslag og vi kan se om jeg tager helt fejl omkring efterspørgslen - så tager vi det selvfølgelig til efterretning og op til overvejelse igen.


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jan, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Det en trist nyhed, taget i betragtning at det skulle være nemt at håndtere abonnementer, som er en ekstra tjeneste der betales yderligere for.

Det var tidligere den eneste måde at få et overblik over hvilke debitor/kunder der havde aktive abonnementer. Noget som reelt set var besværligt nok i forvejen da der ikke kunne sorters på dette.
Status på denne burde måske ændres, efter som jeg kan konstatere nu at i faktisk har gjort således at "abonnement" nu ikke ligger under "flere".

Eneste minus er stadigvæk, at man ikke kan se forskel på om en kunde har abonnement eller ej, uden at skulle køre musen hen over.
Status ændret.