forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Superkladde - kundespecifik opsætning

+1
Hej

Er det muligt at ændre superkladden, så opsætningen for administratorer bliver kundespecifik og ikke brugerspecifik?

Der kan være stor forskel på, hvordan den optimale opsætning med kolonner er fra kunde til kunde.
spurgt 28 Jan, 2014 i Forslag » Superkladde af Morten Roslund (1,690 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Morten

Tak for dit indlæg.

En af de rimelig grundlæggende idéer med Superkladden er blandt andet at man skal kunne have en brugerspecifik opsætning, så flere brugere kunne have hver deres opsætning, og at en administrator kan have sin egen opsætning mens kunden selv har en anden.

Enten skulle det knyttes til brugere eller til aftalen, så for at have størst fleksibilitet er det blevet valgt at det skal være på brugerniveau. Da det er en ret grundlæggende idé i Superkladden at man har denne fleksibilitet, er dette ikke noget der vil blive ændret foreløbigt i hvert fald.

 Hvis man vælger at tilknytte opæstningen direkte til administratoren så ville forskellige brugere på administratorerne ikke kunne have deres egne opsætninger, men bliver tvunget til at bruge den der er sat for administratoren.

Så vi vælger at holde det til det mest fleksible selvom det i nogle tilfælde vil betyde at man skal ind på flere af sine kunder og lave samme opsætning.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Jan, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”