Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Superkladde - kundespecifik opsætning

+1
Hej

Er det muligt at ændre superkladden, så opsætningen for administratorer bliver kundespecifik og ikke brugerspecifik?

Der kan være stor forskel på, hvordan den optimale opsætning med kolonner er fra kunde til kunde.
i Forslag » Bogføring af (1.9k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Morten

Tak for dit indlæg.

En af de rimelig grundlæggende idéer med Superkladden er blandt andet at man skal kunne have en brugerspecifik opsætning, så flere brugere kunne have hver deres opsætning, og at en administrator kan have sin egen opsætning mens kunden selv har en anden.

Enten skulle det knyttes til brugere eller til aftalen, så for at have størst fleksibilitet er det blevet valgt at det skal være på brugerniveau. Da det er en ret grundlæggende idé i Superkladden at man har denne fleksibilitet, er dette ikke noget der vil blive ændret foreløbigt i hvert fald.

 Hvis man vælger at tilknytte opæstningen direkte til administratoren så ville forskellige brugere på administratorerne ikke kunne have deres egne opsætninger, men bliver tvunget til at bruge den der er sat for administratoren.

Så vi vælger at holde det til det mest fleksible selvom det i nogle tilfælde vil betyde at man skal ind på flere af sine kunder og lave samme opsætning.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)