Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl ved åbning af lagerregulering

0
Hej

Jeg er i gang med at skifte fra et andet regnskabssystem til E-conomic.

Varerne er importeret i varelageret, og nu skal jeg til at lave en åbning, så antallet af hver enkelt vare på lageret kan blive registeret.

Jeg har tilrettet den csv-fil, som jeg brugte til importen af varerne, og har tilføjet antallet i en kolonne for sig. I import-funktionen har jeg valgt hvilke kolonner der hører til hvor, og det ser fornuftigt ud alt sammen.

Men når jeg vil gemme det, får jeg fejlen "Følgende 'Varenr.' er uden lagertræk eller findes ikke" for samtlige varenumre. Men varenumrene er lige akkurat oprettet fra samme csv-fil, så de findes. Og ja de er uden lagertræk, da jeg endnu ikke har solgt nogle varer i dette regnskab.

Kan I hjælpe med information om hvad jeg har overset og hvordan jeg kommer videre?

På forhånd tak.

Venlig hilsen

Bjarne K.
lukket
i Spørgsmål » Lager af (230 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

 
Bedste svar
Det, fejlmeddelelsen angiver, er, at de berørte varer skal tilhøre en varegruppe med lagertræk.

Det sætter du op under Systemopsærtning/Varegrupper og i den/de varegrupper, hvor der skal være lagertræk. Læs evt. vejledningen.
Spørgsmål af (26.5k points)
valgt som bedste svar af

Hej Bjarne 

Tak for dit indlæg

Som Erik også skriver så er det fordi der mangler lagertræk på varegruppen. 

Du skal simpelthen ind og vælge hvilke varegrupper der skal fungere i samarbejde med Lagerstyring. 

Hvordan du sætter dine varegrupper op med lagertræk kan du se her.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
Tak for jeres svar. Det var dét der skulle til.

Men jeg undrer mig over at når man nu har Lagermodulet, og der allerede er oprettet en varegruppe "Varer m. moms", at den så ikke pr. default er med lagertræk. Det ville være mere logisk.

Men nu er jeg igang, så tak for jeres svar.

Vh

Bjarne
Spørgsmål af (230 points)