forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Brug af søgefeltet i Ordrer billedet

0
Jeg er avanceret bruger af e-conomic, men har aldrig kunne få søgefeltet i Ordrer billedet til at virke. Da vi nu er oppe på temmelig mange ordrer, ville det være rart at kunne søge på et specifik ordre nummer (det nummeriske felt).

 

Hvordan gør jeg det?

 

Helle
spurgt 27 Jan, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Helle (140 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Helle

Tak for dit indlæg.

Det er faktisk ikke selve ordrenummeret man kan søge på med Søg nr.-knappen, men debitornummeret - selvom jeg sagtens forstår tankegangen i at søge efter ordrenummer.

Man kan med Avanceret søgning søge sig lidt nærmere ind på sine ordre, men det kan heller ikke her søges på ordrenummer.

Et lille trick kan være at man bruger ens browsers søgefunktion: Ctrl + F, for at søge efter et specifikt nummer i skærmbilledet.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jan, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”