forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fed skrift og indrykning af tekst i fakturalinier

0

Jeg er ny bruger af e-conomic og er i gang med at lave mine første fakturaer. Men, men, men jeg mangler muligheden for at kunne lave en pæn og overskuelig faktura, hvor jeg kan bruge fremhævet tekst og tekst indrykning på mine fakturalinier.

Jeg har typisk brug for at opdele min faktura med en overskrift der er fremhævet, og hvor en eller flere af de underliggende linier er indrykket i forhold til overskriften. Så en ny overskrift, og så igen indrykket tekst.

Jeg har prøvet at "snyde" systemet med at indsætte tomme mellemrum for på den måde få indrykket teksten - men den går desværre ikke.

Det ville derfor være et meget stort ønske at kunne bruge disse simple tekstredigeringsmuligheder i faktura og tilbudsmodulet.

spurgt 24 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Tulle (130 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej Tulle

Tak for dit indlæg, og velkommen til e-conomic :) 

Den sortere mellemrum fra hvis de står som det første i teksten da det tdligere gav problemer andre steder i systemet. 

Hvis du sætter f.eks. et punktum foran mellemrummene vil den tage mellemrummene med. 

Mht. at skrive med fed skrift, så har det før været oppe og vende på forummet: http://forum.e-conomic.dk/2860/muligheder-for-fremhaevelse-kursiv-etc

Men der er ikke sket meget på det indlæg, så jeg sætter dette til overvejes så vi kan få det med til næste prioriteringsmøde, også vil der blive opdateret på dette indlæg når der er nyt. :) 


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jan, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi har haft talt om det på vores prioriteringsmøde og er kommet frem til at der er andre forslag som kan komme flere til gavn end dette og som vi derfor har måtte vælge at priorotere højere.

Vores liste med ønsker er lang, så en prioritering af de mest gavnlige forslag er desværre nødvendig - jeg kan dog stadig godt se ideén i dette og at det kunne være en rar ting af have for dem det måtte være relevant for.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”