forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Copy paste problemer

0
Hej,

Når jeg bogfører i Superkladden copy paster jeg flittigt. Eller rettere det gjorde jeg, i den gamle version. Nu kan man nemlig ikke længere hoppe ind i posteringer med genvejstast CTRL+T, kopiere bogføringstekst med CTRL+A og C, hoppe ud til Superkladden og paste den kopierede bogføringstekst ind i tekstfeltet med CTRL+V, afslutte bogføringslinjen med ENTER. Den netop indsatte tekst forsvinder nemlig så snart man begynder på en ny bogføringslinje.

 

Allan
spurgt 24 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af arb01 (240 points)

1 Svar

Hej Allan

Genvejstasten Ctrl + T er i browsere ofte en genvejstast til at åbne en ny fane - så er desværre ikke helt med på hvad du mener når du skriver "hoppe ind i posteringen med Ctrl + t"?

Du skriver at når du indsætter en tekst og trykker enter for at gå videre til næste kolonne så forsvinder teksten? Dette burde den ikke, om du sætter den ind med Ctrl + V eller om du skriver den selv, bør der ikke være forskel på dette. Hvis jeg har forstået dig korrekt, er det derfor noget vi skal med ind og kigge på så vi kan dokumentere fejlen og få det rettet. Så ring gerne herind på 88 20 48 40 så vi kan komme med ind og se på hvorfor den sletter teksten når du går videre til næste linie.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Jan, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”