Copy paste problemer

0
Hej,

Når jeg bogfører i Superkladden copy paster jeg flittigt. Eller rettere det gjorde jeg, i den gamle version. Nu kan man nemlig ikke længere hoppe ind i posteringer med genvejstast CTRL+T, kopiere bogføringstekst med CTRL+A og C, hoppe ud til Superkladden og paste den kopierede bogføringstekst ind i tekstfeltet med CTRL+V, afslutte bogføringslinjen med ENTER. Den netop indsatte tekst forsvinder nemlig så snart man begynder på en ny bogføringslinje.

 

Allan
i Forslag » Andet af (240 points)

1 Svar

Hej Allan

Genvejstasten Ctrl + T er i browsere ofte en genvejstast til at åbne en ny fane - så er desværre ikke helt med på hvad du mener når du skriver "hoppe ind i posteringen med Ctrl + t"?

Du skriver at når du indsætter en tekst og trykker enter for at gå videre til næste kolonne så forsvinder teksten? Dette burde den ikke, om du sætter den ind med Ctrl + V eller om du skriver den selv, bør der ikke være forskel på dette. Hvis jeg har forstået dig korrekt, er det derfor noget vi skal med ind og kigge på så vi kan dokumentere fejlen og få det rettet. Så ring gerne herind på 88 20 48 40 så vi kan komme med ind og se på hvorfor den sletter teksten når du går videre til næste linie.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)