Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




modal vinduer

0
I flg. chat-servicen bruges der nu modal vindue og ikke pop op vindue når man åbner sit leverandørkontokort. Det vindue der kommer op er for lille til at vise alle kolonner ved nogle at mine leverandører, hvilket er meget irriterende. Jeg kan se, at der skyldes, at jeg på visse leverandørfakturaer har lavet en lang tekst. Er det muligt at teksten i tekstfeltet bliver ombrudt, hvis teksten er længere end en given længde (så man altid kan se alle kolonner i vinduet)?
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Inge

Tak for dit indlæg. smiley

Jeg kan godt se, at det giver lidt problemer i forhold til, at du ikke kan gå ind og ændre på dine nuværende leverandørfaktura tekster, så de tilpasser sig modal vinduet.

I forhold til at i mødekomme dit ønske, så vil det desværre ikke blive en mulighed i e-conomic, dette er set ud fra prioritering af vores tekniske ressourcer. 



 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)