Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN betalinger bogført med filer fra PBS

0

Vi administrere mange forskellige virksomheder, som alle har deres eget regnskab.

I alle disse regnskaber bruger vi PBS til at opkræve nogle kunder, og EAN faktura til andre kunder.

Fra PBS får vi filer som indeholder alle betalinger som er udført gennem PBS og EAN faktura, men e-conomic vil ikke bogføre de betalinger som er gennemført via EAN faktura, selvom filen indeholder alle nødvendige data.

Det virker lidt tåbeligt, at vi skal gå til banken og oprette netbank erhverv (som jo koster mange penge), for derefter at hente filer fra banken, som indeholder nøjagtigt de samme data, som den fil vi allerede har fra PBS.

Det ville være en klar forbedring, hvis e-conomic også bogførte EAN faktura sammen med PBS betalinger.

Enten ved at PBS-advisering også læste EAN faktura, eller at FI-advisering accepterede filer fra PBS.

i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej :)

Desværre er det sådan, at de filer der er genereret, som EAN er ikke generet som PBS i e-conomic, og derfor når filen kommer tilbage til e-conomic, kan e-conomic ikke identificere den fil der kommer retur og derfor bliver disse ikke bogført på samme måde, som en "normal" faktura ville blive. Dette hænger sammen med den identifikationsnøgle, den type PBS filer vi kan indlæse indeholder.
Jeg forstår, at dette giver nogle problemer i forhold til jeres indlæsning af EAN fakturaer som PBS og det vil give lidt ekstra arbejde, da du selv vil skulle bogføre indbetalingerne fra EAN manuelt.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Det er jo ganske nemt at lave den tekniske løsning, men det har I åbenbart ikke lyst til!