forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Engelsk

0
Når man nu kan lave tilbud og faktura på engelsk, er der så ikke en funktion hvor man kan få resultatsopgørelsen ud på Engelsk?

 

MVH

Karina
spurgt 22 Jan, 2014 i Spørgsmål » Andet af k.boserup (120 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Karina :)

 

Tak for dit indlæg,

Resultatopgørelsen, tager udgangspunkt i dit navne du har døbt dine konto i kontoplanen. Derfor hvis du vil have resultatopgørelsen på Engelsk, kan du gå ind og omdøbe dine konto, således at de kommer til at have engelske navne istedet for de danske. Dette gøres via regnskab fanen dernæst går du i kontoplan og her klikker du på blyanten ud fra de konto du vil rette, herefter notere du det engelske navn i "navn" og klikker på "gem".

Skal du have begge navne, altså både det danske og engelske, skal begge navne altså fremgå på kontoens navn, derfor kan du sætte det ene navn i parentes evt.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Jan, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”